De Kapel ontvangt steun Rabobank

Als coöperatieve bank voelt Rabobank Noord Gooiland zich betrokken bij de lokale samenleving. Als bewijs van die betrokkenheid laten zij jaarlijks een deel van de winst terugvloeien in die samenleving via het Coöperatief Fonds. Hiermee ondersteunt de bank lokale maatschappelijke en culturele initiatieven. De leden van Rabobank Noord Gooiland bepalen welke projecten voor een bijdrage uit het fonds in aanmerking komen. Ook bepalen zij de hoogte van de verschillende donaties.

Jaarlijks, tussen november en januari, kunnen leden van Rabobank Noord Gooiland een project indienen voor een donatie uit het Coöperatief Fonds. Het monument De Goede Herder Kapel is op deze wijze ook ingediend en de commissie heeft besloten dit project te nomineren.

Woensdagmiddag 16 juni heeft de Stichting Goede Herder Kapel een cheque ter waarde van € 2.828,-- in ontvangst mogen nemen. De Stichting is de Rabobank en de leden die op dit initiatief hebben gestemd erg dankbaar voor het in hen gestelde vertrouwen en zullen er alles aan doen om overige de financiële middelen ten behoeve van de bouw van de kapel zo snel mogelijk rond te krijgen.

Geplaatst in Nieuwsbericht en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *