Schilder Michel Papenburg

Michel Papenburg heeft al het schilderwerk aan de kapel verzorgd. Zevenender Michel, zoon van Jaap Papenburg (van de Ericaweg) en Sita Peters (van de Gooiergracht), is in 2001 als ZZP-er in Laren begonnen. Hij woont nu in Bussum en samen met zijn vriendin en zijn zoon. Voor 97% heeft hij zijn schilderwerk in Laren, echter thuis tuiniert hij graag.

Hij is vele avonden bezig geweest voor de kapel. Het naambord is 14x gelakt, de letters goud gekleurd, evenals het "oude torenkruis" wat verlicht gaat worden en de zonnestralen boven het naambord. De 6 smeedijzeren schapen krijgen hun natuurlijke kleuren.

Michel, die in zijn jeugd regelmatig in de Goede Herderkerk kwam, vindt het niet alleen leuk om aan deze herinnering aan de kerk mee te werken, maar voelt zich betrokken dat een klein groepje Laarders dit doen voor de hele gemeenschap. 

Tien jaar later heeft Michel het bord weer voorzien van een nieuwe verflaag, zie het nieuwsbericht: Bord GHK vernieuwd

Geplaatst in Bouw GHK en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *