Hovenier Herman Kroes

Als laatste van de vrijwilligers is de initiatiefnemer zelf aan de beurt. Herman Kroes is een zoon van Herman Kroes (tuinman op Hoog-Laren) en Emmie Bon (dochter van Lammert (sampie) Bon).

Herman geboren en getogen op de Ericaweg is reeds meer dan 40 jaar ZZP-er in het hovenierswerk. Daarnaast is hij 32 jaar bij de vrijwillige Larense brandweer actief geweest, waarvan 17 jaar als bevelvoerder. Naast dat Herman initiatiefnemer is en opzichter gedurende de hele bouw, heeft hij samen met Bert Raven ook de tuin voor z'n rekening genomen. Niet alleen de aanleg maar ook het onderhoud gedurende tien jaar.

Tijdens de bouwperiode heeft Herman veel geleerd en opgestoken van de opzet en realisatie van de kapel. Hij kan nu zeggen, dat hij toen de juiste mensen heeft gevraagd voor dit werk. Werkelijk niemand heeft afgehaakt.

De kapel is volledig afgewerkt en gereed voor de inwijding op zaterdagmiddag 18 juni 2011 om 14.00 uur.

Geplaatst in Bouw GHK en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *