Goede Herder Kapel viert eerste lustrum

Na jaren voorbereiden, plannen maken en het bouwen konden wij als Stichting trots aan de bewoners van Laren op 18 juni 2011 de kapel laten inzegenen en openstellen voor het publiek. Dit is nu inmiddels al 5 jaar geleden, en dank zij de steun van de bouwers, bedrijven, donateurs en vrienden van de Kapel is dit een aanwinst voor de buurt geworden.

Nog steeds krijgen we complimenten voor het aanzien en de verfraaiing van ons dorp, waarvoor dank. Ook de tuin erom heen verandert met de jaargetijden mee, waardoor er het hele jaar prachtige bloeiende bloemen aanwezig zijn. We hopen dit nog jaren voort te zetten.

Als u ons wilt steunen, door “vriend van de kapel” te worden, kunt u een kleine bijdrage van minimaal 10 euro overmaken op rekeningnummer NL 28 INGB 000 72 63 652. Vermeld bij de omschrijving uw adres, dan kunnen we u op de hoogte houden.

Met vele kleine bedragen kunnen wij ervoor zorgen dat u in Laren kunt blijven genieten van deze fraaie kapel.

Geplaatst in Nieuwsbericht en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *