Aannemer Wim Eggenkamp

De fundering van de te bouwen Goede Herder Kapel in Laren, 4,12 x 1,60 meter, wordt door vrijwilliger Wim Eggenkamp uitgevoerd.

Wim (45) zoon van Henk Eggenkamp en Ada van den Berg (uit de Bollenstreek). is de vierde generatie die zelf negentien jaar geleden een aannemersbedrijf begonnen is. Kwamen de voorouders van Wim Eggenkamp uit Eemnes, thans zijn ze al jaren in Laren gevestigd. Deze voorouders hebben oerdegelijke panden gebouwd, zoals de Hema in Bussum, de Rabobank in Blaricum en het sterrestaurant La Provence (nu La Place) in Laren.

Dat Wim een echte doorzetter is blijkt wel uit het feit dat zijn muur vol hangt met medailles, behaald met het touwtrekken bij zijn club ‘t Touwtje. De mooiste: World Games Goud 2x. Gouden plakken waar menige clubs alleen van mogen dromen. Of dit niet genoeg is, Wim zit inmiddels (net als zijn vader voorheen) ook bij de vrijwillige brandweer in Laren. Naast alle cursussen, oefeningen en uitrukken, kon deze vrijwilliger in hart en nieren, geen nee zeggen om gratis de fundering te maken.

Geplaatst in Bouw GHK en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *